FAQ

Wat doen we als het regent?
Paintball kan zonder problemen in de regen gespeeld worden. Alleen regen is geen reden om een paintball activiteit te af te lasten. Ouders/begeleiders van kindergroepen kunnen bij ons altijd overdekt zitten. Bij extreem weer met bijvoorbeeld onweer kunnen activiteiten om veiligheidsredenen door ons worden afgelast.

Krijg ik de verf uit mijn kleren?
Ja. De verf in paintballs is eigenlijk geen verf maar krijtstof met hoestsiroop. Deze zijn met een beetje water makkelijk uit kleren te wassen. We raden wel aan om dit kort na de activiteit te doen.

Kun je bij ons parkeren?
Je kunt bij ons gratis parkeren voor de ingang, we hebben 25 parkeerplaatsen beschikbaar voor klanten.

Voor welke leeftijden is paintball geschikt?
We bieden 2 soorten paintball aan, kinderpaintball is vanaf 8 jaar en ouder, te vinden onder het kopje ‘Kinderpaintball’. Volwassenpaintball is vanaf 16 jaar, mits ouders/verzorgers onze verklaring meenemen, deze is via de email op te vragen. Vanaf 18 jaar is dit formulier niet nodig.

Mag ik mijn eigen wapen/marker meenemen?
Ja! Mits het wapen goedgekeurd is in Nederland en hij bij ons op het veld getest is. Neem hem gerust mee, zodat we kunnen kijken of hij op ons veld gebruikt mag worden.

Moet ik van tevoren reserveren?
Ja, bij ons moet je altijd reserveren. Zeker als het gaat om zaterdagen raden wij aan dit zo snel mogelijk te doen omdat dit een drukke dag is die over het algemeen volgeboekt is. Voor het plaatsen van een reservering kun je het beste gebruik maken van de reserveringsformulieren op de site.